آدرس محل برگزاری همایش:فارس-مرودشت-سه کیلومتری جاده مرودشت تخت جمشید-مجتمع مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی -سالن ملاصدرا.

نقشه محل برگزاری  را از این لینک دریافت نمایید.

تهیه پاورپونت مقالات: به اطلاع نویستدگان محترم که مقالات آنها پذیرفته شده است(ارائه و پوستر) می رساند: جهت تهیه پاور پوینت مقالات خود از زمینه ارسالی در لینک زیر استفاده نمایند.دقت فرمایید: عنوان همایش(همایش ملی پژوهشهای نوین در علوم ورزشی) در بالای صفحه نوشته شود. همچنین زیر آرم دانشگاه آزاد، به خط نستعلیق واحد مرودشت نوشته شود. لازم به ذکر است که نیاز به چاپ مقالات پوستر نمی باشد. تمام مقالات(پوستر و ارائه) لازم است به صورت پاورپوینت به ایمیل alihoseini_57@yahoo.com  هر چه سریعتر ارسال گردد.

به اطلاع نویسندگان محترم که مقالات ایشان پذیرفته شده است می رساند: اطلاعات نحوه پرداخت هزینه در منوی ثبت نام(قسمت راهنمای ثبت نام)درج گردیده است.

توجه: گواهی پذیرش در تمام مقالات فقط با نام نویسنده اول صادر خواهد شد.نویسندگان دوم به بعد مقالات می توانند با پرداخت مبلغ 150/000 ریال با نام خود گواهی دریافت نمایند.

به اطلاع تمام فرهنگیان استان فارس می رساند:به تمام معلمان شرکت کننده در همایش بنا به پیشنهاد جناب آقای دکتر آذری رییس اداره کل آموزش و پرورش استان فارس، گواهی دانش افزایی و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.همچنین نویسندگان فرهنگی از مزایای تخفیف دانشجویی بهره مند خواهند شد.

آخرین مهلت ارسال مقالات کامل
1395-02-19
تاریخ اعلام نتیجه داوری مقالات
1395-02-20
تاریخ شروع همایش
1395-02-29 08:30
تاریخ پایان همایش
1395-02-29 20:00

نویسندگان محترم می توانند ابتدا مقالات خود را ارسال و پس از اعلام پذیرش مقاله ایشان، نسبت به پرداخت هزینه جهت چاپ مقاله خود اقدام نمایند.

زمان‌بندی اجرای برنامه ها

افتتاحیه

برنامه زمان بندی

مجتمع مرکزی دانشگاه- سالن ملاصدرا
برنامه زمانبندی افتتاحیه و پنل A 8:30 تا 10:30 شروع مراسم افتتاحیه 9:00 سرود 9:30 تلاوت قرآن 9:10 خیرمقدم آقای علوی 9:15 سخنرانی آقای دکتر حسینی 9:20 سخنرانی آقای دکتر رهنما 9:30 سخنرانی آقای جعفری 10:00 گزارش دبیر علمی همایش 10:20 10:30تا 11 بازدید از پوستر و پذیرایی پنل B 11 تا 12 ارائه شفاهی مقالات فیزیولوژی ورزش، آسیب شناسی ورزشی و بیومکانیک در سالن ملاصدرا ارائه شفاهی مقاللات مدیریت ورزشی، روانشناسی ورزشی، رفتار حرکتی و دین و ورزش و جامعه در سالن حافظ اولین پنل کارگاه 12 تا 13:30 کارگاه نقش روانشناسی مدرن در آسیب دیدگی ورزشی آقای دکتر کجباف نژاد کارگاه لیپولیز و گیاهان دارویی آقای دکتر آذربایجانی توریسم ورزشی آقای دکتر امیدی دومین پنل کارگاه 15:30-14 روش های نوین در پیشگیری از آسیبهای ورزشی آقای دکتر رهنما تجویز فعالیت ورزشی ویژه افراد مبتلا به سرطان آقای دکتر نوری روش های آرام سازی در ورزش آقای دکتر فارسی 15:30 تا16 پذیرایی سومین پنل کارگاه 17:30- 16 خستگی و ریکاوری متکی بر تغذیه آقای دکتر کردی نگارش و چاپ مقاله علمی آقای دکتر نوذری و آقای رستگاری کاربرد Kinesiotape در آسیب های ورزشی آقای شاه حسینی اختتامیه 18-17:30 سخنرانی آقای دکتر سلوکی نژاد و سخنرانی آقای دکتر رفیعی تقدیر از مهمانان و تقدیر از نویسندگان مقالات برتر 18تا19:30 بازدید از تخت جمشید

فارس - شهرستان مرودشت - مجتمع مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت- 1- سالن ملاصدرا

محل پذیرش:کتابخانه مرکزی

حمایت کنندگان

ایران کنفرانس

شرکت دانش سالار ایرانیان

اداره کل آموزش و پرورش فارس

دانشگاه پیام نور مرودشت

دانشگاه علوم پزشکی لار

اداره ورزش و جوانان فارس

پایگاه استنادی جهان اسلام

فروشگاه ورزشی پرسپولیس

شهرداری شیراز

فرم شرکت در همایش

نویسندگان دانشجو و فرهنگی با مقالات ارائه

ریال
منظور از عضویت شماره یک، دانشجویان نویسنده ای است که مقالات آنها به صورت ارائه پذیرفته شده است.

نویسندگان دانشجو و فرهنگی با مقالات پوستر

ریال
منظور از عضویت شماره دو، دانشجویان و فرهنگیان نویسنده ای است که مقالات آنها به صورت پوستر پذیرفته شده است.

نویسندگان غیر دانشجو و غیر فرهنگی با مقالات ارائه

ریال
منظور از عضویت شماره سه، نویسندگان غیر دانشجو و غیر فرهنگی است که مقالات آنها به صورت شفاهی پذیرفته شده است.

نویسندگان غیر دانشجو و غیر فرهنگی با مقالات پوستر

ریال
منظور از عضویت شماره چهار، نویسندگان غیر دانشجویی و غیر فرهنگی است که مقالات آنها به صورت پوستر پذیرفته شده است.

شرکت کنندگان حاضر در کنفرانس که صرفا متقاضی دریافت گواهی حضور می باشند

ریال
شرکت کنندگان حاضر در کنفرانس، در روز برگزاری کنفرانس نیز می توانند با پرداخت هزینه، گواهی حضور را دریافت نمایند